Galeries
PIZZA CROCCANTINA
 PIZZA CROCCANTINA® is een uniek, gezond en authentiek product dat het resultaat is van onderzoek naar niet-GGO-grondstoffen en biologische landbouw, gegarandeerd door de certificering van het CCPB-instituut.

Een ITALIAANSE UITMUNTENDHEID, geregistreerd handelsmerk (nr. 4669), met zijn knowhow en bekwame en gespecialiseerde werknemers, maakt het een uniek en hoogst geraffineerd product in de wereld.

Ons bedrijf is een leider in de commercialisering van het product PIZZA CROCCANTINA® waarvan de verbindingen allemaal natuurlijk zijn en zonder toevoeging van conserveermiddel en / of aanzuurmiddel.
TOMARCHIO
 een eeuwenoude traditie in Acireale sinds 1920.
Het was in 1920 toen Filippo Tomarchio begon met de productie van de eerste met de hand gemaakte fles, die van deur tot deur werd gedistribueerd in houten kisten: het gas met de bal (de karakteristieke fles met de glazen bol). Zo hebben we onze eerste stappen op het grondgebied van Acireale - in de provincie Catania, in de schaduw van de hoogste vulkaan van Europa - 40 jaar later in de hele provincie Etna en in de Jaren tachtig in de hele regio. Vandaag, na bijna een eeuw, nu onze wortels op Sicilië, hebben we onze grenzen uitgebreid naar de rest van Italië en 21 landen in het buitenland, waarmee we onszelf hebben bewezen als een echte topkwaliteit, gefabriceerd op Sicilië.


Contact
Vous voulez en savoir plus ? Vous pouvez nous contacter par ce formulaire.
ADRESSE DE CONTACT

info@ftm-services.be

Tél : +32 64 70 90 09

Rue de Baume, 248.
7100 La Louvière


ENVOYER
©2016 - OPENELEMENT. TEMPLATE réalisé par  SENSODE