Welkom op de website van FTM Nutri Services
Over
Onze eerste missie is het voorzien in voedingsmiddelen. Met andere woorden, wij zijn een commercieel tussenpersoon bij producenten en we stellen hun producten voor aan onze klanten, voornamelijk de verkoop in Belgische supermarkten. 
We beheren ook de import en export van bepaalde producten die we opslaan en leveren dankzij onze evolutieve logistieke basis. 
Ons hoofddoel is het meest geschikte partnerschap vinden voor elke nieuwe producent in functie van de noden van onze klanten. 
Onze Waarden

Engagement: ons engagement tegenover onze klanten en onze producenten in termen van service en kwaliteit is onze belangrijkste waarde. We beloven de grootste tevredenheid. 

Flexibiliteit: elke klant en elke producent is anders, en daarom bieden wij geen standaardformule aan. We zoeken de bevoorradingsformules die het meest geschikt zijn om beide partijen tevreden te stellen. 

 Service: onze formules “op maat” op basis van onze ervaring en onze logistieke kracht stellen ons in staat om een service aan te bieden die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten en leveranciers. 

 Duurzaamheid:  in termen van partnerschap: onze klanten en partners hebben al jarenlang vertrouwen in ons. We ontwikkelen dagelijks nieuwe oplossingen om ons aan te passen aan hun noden om hun de best mogelijke service te bieden, wat resulteert in een duurzaam partnerschap. 
in termen van het milieu: bij FTM Nutri-service hechten we belang aan het milieu. We geloven in duurzame ontwikkeling, de reden waarom het voor ons absoluut noodzakelijk was om het “Bio” label te verkrijgen 


Onze troeven
  • 20 jaar ervaring in de voedingssector, 
  • gegarandeerd aanwezig op de belangrijkste salons (Anuga, ISM, Tutto-Food, Cibus, PLMA, Sial, Apas,...), 
  • transparante kosten, 
  • zoeken naar oplossingen op maat, 
  • een team van experts waar u bij terecht kunt, 
  • een duurzaam partnerschap. 
Logistiek
We hebben onze logistieke basis gebouwd in samenwerking met de groep TFM, al meer dan 80 jaar expert in de logistieke sector met meer dan 135.000 m² aan opslagcapaciteit. Dankzij de centrale ligging in België, liggen belangrijke steden zoals Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen en Luxemburg op minder dan 300 km. Voor transport op langere afstand maken we gebruik van spoorwegen, waterwegen en luchttransport. We hebben logistieke experten in ons midden die u kunnen helpen bij het in- en uitklaren van goederen.
Onze partners
« Due to its professionalism and interpersonal skills, FTM Nutri Services is in contact with market operators, staying apprised of new opportunities. FTM NS works in an open and proactive manner, ensuring quality and business continuity. »

Valbona s.r.l.
Giulia Cavallini
Export Manager
«  […] FTM Nutri Services does everything possible to help customers with anything and everything. At FTM NS, we have found courtesy, the ability to listen and understand when dealing with problems that arise. They are organised, reliable, responsive and very open to innovations.  »

IPani
Giorgia Barbagallo
Quality & Logistic Manager
« Growth over the last 3 years has been exponential, based on the reliability of the business relationship with FTM Nutri Services, trust and mutual respect. »

Pizza Croccantina
Claudia Peri
Plant Manager
Onze Referenties

Contact
Wilt u meer weten? U kunt contact met ons opnemen via dit formulier.
CONTACTPERSOON

maurizio@ftm-ns.be

Tél : +32 64 86 00 46

Rue Du Stade, 70 
4000 Liège 
Belgique


ENVOYER
©2019 - OPENELEMENT. TEMPLATE réalisé par  SENSODE